KAYSERİ / KOCASİNAN - Mustafa Germirli İmam Hatip Ortaokulu

Recycling Of Waste ( Atıkların Geri Dönüşümü)

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ahsen Tanşu önderliğinde altıncı sınıf öğrencilerimiz e-Twinning projesi olan atıkların geri dönüşümü projemize başlamıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projelerinde başarılar diliyoruz.

Sözlükte “haddi aşma, hata, cehalet, gaflet” gibi anlamlara gelen seref kökünden türetilmiş olan isrâf genel olarak inanç, söz ve davranışta dinin, akıl veya örfün uygun gördüğü ölçülerin dışına çıkmayı, özellikle mal veya imkânları meşrû olmayan amaçlar için saçıp savurmayı ifade eder .Geri dönüşüme kazandırılmayan her mal israftır ve insanlığa zarar verir. Geri dönüşümsüz bir sistemden fertler, aileler, belediyeler ve devlet yani tepeden tırnağa herkes mesuldür. Bu durum mal ve çevre emanetine hıyanet olur.

05-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 10:20 - Görüntülenme: 42